PERSONAL TRAINING AGENCY

STAAT KLAAR OM JOUW DROOM TE HELPEN REALISEREN

PERSONAL TRAINER AMSTERDAM

In haar Private Gym in Amsterdam biedt het team van de Personal Training Agency verschillende dingen aan: 1-op-1 Personal Training, Semi Personal Training en online services. Het is maatwerk, er is persoonlijke aandacht en iedereen met een vitaliteitsambitie is welkom! De tarieven van de memberships zijn scherp en als je vandaag nog wilt beginnen dan kan dat! De Private Gym is in haar categorie relatief groot (600m2) en biedt alle faciliteiten die je van een rauwe Personal Trainingsgym mag verwachten. Ze is gevestigd in Amsterdam Noord op het hippe NDSM terrein en is vanuit heel Amsterdam gemakkelijk bereikbaar met OV, fiets of de auto. Je kunt vrij parkeren voor de deur!

RESULTAATGERICHT – ONDERBOUWD – TOTAALAANPAK

PERSONAL TRAINING CLASSES

Voor uiteenlopende doelstellingen heeft de Personal Training Agency specifieke Personal Training classes (PT-classes) ontwikkeld. In een PT-class trainen maximaal acht clienten onder leiding van een Personal Trainer voor een scherp tarief met een vaste programmering. Voor de vrouwelijke clienten die willen focussen op met name de vrouwelijke features is er FEMME FIT. Met BURN werken mannen en vrouwen aan het verhogen van hun krachtlevels en het optimaliseren van de verbranding. Met CORE FIT wordt er gewerkt aan het optimaliseren van het beweegapparaat en met BOX FIT onderwerpen de cliënten zich aan een fikse conditietraining boordevol boxingdrills.

DUURZAAM – BEREIKBAAR – TOEGANGELIJK

RESULTS

De PT-classes en online support vormen de basis waarmee cliënten hun uitvoeringstechniek verbeteren, hun krachtlevels verhogen en hun uithoudingsvermogen verbeteren. Ze kunnen hun traject te allen tijde uitbreiden met een 1op1 coaching om aan specifieke aandachtspunten te werken. Door consistent de juiste adviezen en richtlijnen op te volgen, presteren ze bij elke opvolgende training beter, bouwen ze spiermassa op en blijven ze vet verbranden! Afhankelijk van het doel worden met een bepaalde frequentie de benodigde metingen gedaan en vastlegt in het persoonlijke account van de cliënt. Elke week boekt de cliënt voelbaar en zichtbaar resultaat!

Meld je aan en download het FREE EBOOK!
Tips voor voeding, training & herstelVul jouw gegevens in en ontvang mijn Ebook direct in jouw mailbox!

Je bent succesvol aangemeld!