PERSONAL TRAINING AGENCY
STAAT KLAAR OM JOUW DROOM TE HELPEN REALISEREN
PERSONAL TRAINER AMSTERDAM

In haar Private Gym in Amsterdam biedt het team van de Personal Training Agency verschillende dingen aan: 1-op-1 Personal Training, Semi Personal Training, Small Group en online services. Het is maatwerk, er is persoonlijke aandacht en iedereen met een vitaliteitsambitie is welkom! De tarieven van de memberships zijn scherp en als je vandaag nog wilt beginnen dan kan dat! De Private Gym is in haar categorie relatief groot (600m2) en biedt alle faciliteiten die je van een rauwe Personal Trainingsgym mag verwachten. Ze is gevestigd in Amsterdam Noord op het hippe NDSM terrein en is vanuit heel Amsterdam gemakkelijk bereikbaar met OV, fiets of de auto. Je kunt vrij parkeren voor de deur!

RESULTAATGERICHT – ONDERBOUWD – TOTAALAANPAK

SMALL GROUP TRAININGEN

Voor uiteenlopende doelstellingen heeft de Personal Training Agency specifieke Small Group trainingen (PT-classes en Workouts) ontwikkeld. In een PT-class trainen maximaal zes cliënten onder leiding van een Personal Trainer voor een scherp tarief met een vaste programmering. FEMME FIT is voor de vrouwelijke cliënten die willen focussen op met name buik, benen en billen. Met CORE FIT wordt er gewerkt aan het optimaliseren van het beweegapparaat en versterken van de rug. In een PTA-Workout trainen maximaal zestien cliënten onder leiding van een Personal Trainer. Met BURN en BUILD werken mannen en vrouwen aan het verhogen van hun krachtlevels en het optimaliseren van de verbranding.

DUURZAAM – BEREIKBAAR – TOEGANGELIJK
RESULTS

De PT-classes, PTA Workouts en online support vormen de basis waarmee cliënten hun uitvoeringstechniek verbeteren, hun krachtlevels verhogen en hun uithoudingsvermogen verbeteren. Ze kunnen hun traject te allen tijde uitbreiden met een 1op1 coaching om aan specifieke aandachtspunten te werken. Door consistent de juiste adviezen en richtlijnen op te volgen, presteren ze bij elke opvolgende training beter, bouwen ze spiermassa op en blijven ze vet verbranden! Afhankelijk van het doel worden met een bepaalde frequentie de benodigde metingen gedaan en vastlegt in het persoonlijke account van de cliënt. Elke week boekt de cliënt voelbaar en zichtbaar resultaat!