ABOUT ROBERT SCHOOT

HELPING PEOPLE TO GROW INTO A HAPPY, HEALTHY AND PURPOSEFUL LIFE

EXPERTISE

Met meer dan 10 jaar ervaring als Personal Trainer en Mental Coach in Amsterdam heb ik al veel hoogopgeleide mensen, succesvolle ondernemers en bekende Nederlanders mogen coachen tijdens mijn loopbaan. Naast het runnen de Personal Training Agency BV, ben ik ook actief als Mediator en houd ik mij bezig met andere ondernemende activiteiten. Verder vind ik het tof om met regelmaat vak gerelateerde content in de vorm van o.a. blog en E-books te produceren. Naast mijn bachelor degree in Sports Management & Business (Hogeschool van Amsterdam) breid ik mijn expertise voortdurend uit met aanvullende hoogwaardige opleidingen. Zo heb ik sinds 2011 de “Certified Strength and Conditioning Specialist” titel op zak.

ACTIVATING BREAKTROUGHS

DRIVE

Stilstaan is er bij mij niet bij. Ik wil blijven groeien in de breedste zin van het woord. Ik vind het belangrijk om mijn zintuigen scherp te houden. Ik waak er dan ook altijd voor dat ik mijn honger en verzadigingsmechanismen goed in balans hou. Ik heb altijd veel interessegebieden gehad: de werking en maakbaarheid van het menselijk lichaam, psychologie, sport, astronomie, geschiedenis, economie, management, muziek et cetera. Met mij kun je over elk onderwerp een gesprek aan gaan. Ik haal er voldoening uit om mensen op te laten bloeien door hen positieve veranderingsprocessen te laten doorlopen en ik haal voldoening uit het ondernemen in de fitness en aangrenzende branches.

LET’S WORK

MISSION

Het is mijn missie om persoonlijke begeleiding in Nederland toegankelijker te maken voor iedereen die de hulp van een fitness en health coaching professional goed kan gebruiken. In 2017 heb ik met mijn bedrijf Personal Training Agency (PTA®) de stap gemaakt met het openen van mijn eigen centrum in Amsterdam. Hier worden behalve Personal Training ook zogenoemde PT-classes aangeboden. Met de PT-classes bieden we scherp geprijsde doelgerichte trainingen onder leiding van een ervaren Personal Trainer aan. In aanloop naar 2027 ambieer ik om ook op andere locaties het persoonlijke begeleidingsconcept van de Personal Training Agency (PTA®) verder uit te rollen.