Privacy

Privacy beleid van Robert Schoot

Robert Schoot is zich bewust van zijn verantwoordelijkheid als het gaat om het beschermen van de privacy van internet gebruikers. Robert Schoot houdt zich aan de anti spam wetgeving en hanteert dan ook een strikt privacy beleid ten opzichte van zogenoemde “spam”.

De anti spam wet (gehandhaafd door OPTA), zoals vastgelegd in artikel 11.7 van de Telecommunicatiewet (Tw), houdt kort gezegd in dat de verzender van een e-mail-nieuwsbrief desgevraagd moet kunnen aantonen dat de ontvanger toestemming heeft gegeven voor de verzending, dat de ontvanger ziet van wie berichten afkomstig zijn en dat de ontvanger ziet hoe en bij wie de ontvanger  zich kan afmelden als geen prijs meer wordt gesteld op ontvangst van deze berichten

Het spamverbod in Nederland beschermt iedereen. Het maakt dus niet uit of iemand een ongevraagd elektronisch bericht verstuurt naar een privé persoon of naar een zakelijke instelling. Beiden zijn verboden.

Robert Schoot respecteert de privacy van alle gebruikers van zijn website en draagt er zorg voor dat uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Uw persoonsgegevens worden in overeenstemming met alle toepasselijke privacy regelgeving behandeld.

 

  • Robert Schoot verstuurt aan zijn bedrijf gerelateerde relevante informatie via e-mail, mits u zich hiervoor heeft ingeschreven en heeft bevestigt via de per e-mail verzonden activatielink (“opt-in”).
  • Robert Schoot zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken, doorverkopen of aan derde partijen geven. Uw gegevens zullen te allen tijden geanonimiseerd dan wel verborgen worden bij de verzending van e-mails uit naam van Robert Schoot.
  • Alleen personen met de minimale leeftijd van achttien jaar kunnen via de website zich inschrijven voor de contactlist. Indien blijkt dat Robert Schoot gegevens van een minderjarige in zijn bestand heeft, zal ze deze direct verwijderen.
  • Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.
  • Het is zijn algemeenheid niet toegestaan om informatie te gebruiken op een manier die verband houdt met de verzending, distributie of bezorging van ongewenste (commerciële) e-mail (“spam”). Robert Schoot staat dan geen enkele persoon en/of rechtsvorm toe spam te versturen dat is gerelateerd aan informatie afkomstig uit naam van Robert Schoot en/of aan (service)producten van Robert Schoot. Robert Schoot behoudt zich het recht voor om elke aangesloten persoon en/of rechtsvorm onmiddellijk af te sluiten als blijkt dat deze zich schuldig maakt aan het versturen van dergelijke spam.
  • Robert Schoot maakt gebruik van een webanalyse-service, die voor de meting van web  statistieken anonieme gegevens verzamelt over het gebruik van de website. Hierbij moet u denken aan het IP adres, het adres van uw internetprovider, de browser die u gebruikt, tijdstip en duur van uw bezoek en welke pagina’s u heeft bezocht. De analyse van de verzamelde gegevens kan de website verbeteren en kan de dienstverlening van Robert Schoot optimaliseren. De verzamelde gegevens worden niet voor een ander doeleinde gebruikt of aan derden ter beschikking gesteld.

 

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van, en de mogelijkheden op de website van Robert Schoot. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van de website kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Dit privacy beleid is van toepassing op alle producten, services en websites die worden aangeboden door Robert Schoot.

Als u een vraag, klacht of opmerking heeft met betrekking tot zijn privacy beleid kunt u contact met opnemen via info@robertschoot.com.

 

Laatst gewijzigd in augustus  2017


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien