Disclaimer

Disclaimer Robert Schoot

De website van Robert Schoot en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van (hyper)links, is eigendom van Robert Schoot. Het is niet toegestaan de website of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Robert Schoot. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De informatie die op deze website worden aangeboden, zijn met name bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden. Voordat je verandering aanbrengt in jouw sportieve activiteiten- en voedingsprogramma, adviseert Robert Schoot altijd om eerst de huisarts te raadplegen.

De website van Robert Schoot wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Hoewel aan de inhoud van deze website grote zorg is besteed, aanvaardt Robert Schoot geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden daarvan. Aan de teksten en diverse media op deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Robert Schoot is nimmer aansprakelijk voor enige schade als gevolg van ongevallen, diefstal, brand, gederfde inkomsten, verlies van gegevens, schade als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie en/of schade als gevolg van ongeschiktheid van voorgeschreven of geleverde instructies via zijn website.

De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Robert Schoot behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Robert Schoot stelt alles in het werk om misbruik te voorkomen, desalniettemin is Robert Schoot niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Laatst gewijzigd in augustus 2017

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien